Vídeos

En aquest enllaç podreu accedir directament al meu canal de Youtube

El canal de Youtube de Miquel Franco de Percultura

Vídeos; primerament, haig agrair-vos tots els que heu compartit els meus vídeos didàctics del meu canal de Youtube. Sovint, vaig penjant vídeos per ensenyar certs patrons rítmics o per mostrar un petit tast dels meus tallers. Així mateix, les meves reproduccions educatives i lúdiques són pràctiques amb disciplina i constància. Dirigit a tota aquella persona que li agradi la percussió i vulgui treure’n més profit. És a dir, una forma de millorar la tècnica i el coneixement rítmic.  

Per què faig servir el vídeo?

Perquè cada cop disposem de menys temps amb aquesta vida que portem. El vídeo, és l’eina o la tecnologia que em permet transmetre coneixements en molt poc temps. És a dir, si hagués d’explicar els patrons rítmics que faig a les gravacions emeses per YouTube, trigaria molt més temps que no pas amb l’execució del ritme a través del vídeo. També, cal dir que si hi ha quelcom que s’entén jo us ho puc explicar; ja que contesto totes les qüestions formulades ja sigui a travás del meu lloc web, a través del canal de YouTube o a través de correu electrònic.

En resum, puc dir que el vídeo transmet una sèrie d’aspectes, a part del feeling,  que de vegades no es poden donar en una explicació només amb paraules.