Política Privacitat

 

Política de Privacitat de Percultura: ÚS I TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Primerament, l’informem que les dades de caràcter personal que puguin proporcionar-se, a través d’aquest lloc web de Percultura; així com, els que pogués facilitar en el futur en el marc de la seva relació jurídica amb aquesta entitat, seran incorporades a la nostra base de dades. Així mateix, en la Política de Privacitat de Percultura, s’informa sobre els següents extrems relatius a la protecció de dades:

Responsable del tractament: Som responsables de les dades recollides en el formulari corresponent.

Necessitat del tractament: La comunicació de les seves dades a través del formulari corresponent també és obligatòria per poder contactar.

Finalitats del tractament i legitimació del tractament:

Gestionar, administrar, prestar-li els serveis o facilitar-li els productes que sol·liciti; i, si escau, per al compliment i execució dels contractes que pogués celebrar, conèixer millor els seus gustos; i a més, adequar els serveis a les seves preferències. Envia, per correu postal, correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent; així com, comunicacions comercials i publicitàries sobre els nostres productes i/o serveis.

Destinataris: Vam contractar amb alguna entitat que presten serveis com els de manteniment i hosting, a través de contractes d’encàrrec del tractament per donar suport a les finalitats de tractament indicats.

Termini de conservació de dades: També, conservarem les seves dades mentre es mantingui el tractament i no sol·liciti la supressió dels mateixos.

Drets:

Així mateix, vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació a el tractament, oposició, portabilitat; i també, dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, mitjançant comunicació escrita a la adreça de correu electrònic indicada en l’Avís Legal; i a més, a revocar el seu consentiment sense efectes retroactius o oposar-se a la recepció de comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, enviant i a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control, a Espanya, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Modificació de la política de privacitat: Reservat el dret a modificar la seva Política de Privadesa; i també, d’acord al nostre propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l’Autoritat competent en Protecció de Dades, legislatiu o jurisprudencial. L’ús de la web després d’aquests canvis implicarà l’acceptació d’aquests.

Legislació aplicable: Qualsevol controvèrsia que es derivi de l’ús d’aquest Site, serà regida, interpretada i sotmesa d’acord amb les lleis d’Espanya.