Les audicions de Percultura principalment, van dirigides a tot tipus de centres educatius i per a totes les edats. Les sessions s’efectuen durant els mesos del curs escolar; així mateix, es poden contractar tant pel matí com per la tarda. La durada de les audicions escolars sol ser d’una durada d’entre 1,15 i 1,30 hores aproximadament. A més a més, podem fer diverses sessions per a diferents trams d’edats dins els mateix dia per el mateix centre educatiu.

Per tant, amb aquesta iniciativa, volem donar l’oportunitat  a cada sessió i a tots els infants de poder apreciar la música des de la prespectiva del món de la percussió.

Per exemple, saber cuantes classes hi ha, com es divideixen o es classifiquen, identificació dels instruments… És a dir, encara que no es tingui una formació musical sòlida, que tinguin les capacitats de poder apreciar la música i també, dels beneficis que ens aporta en el nostre dia a dia.

En resum, explicar els instruments que fem servir els percussionistes i bateristes en el nostre dia a dia així com, explicar una mica de nosaltres i la complicitat que tenim amb l’ instrument.